Visszatér a múlt a magyar tévécsatornákra

2017. augusztus 09. - Jasinka Ádám

Az már július végén kiderült, hogy a legkülönfélébb romantikus sorozatokat vetítő tévécsatorna, az Izaura TV az egyik talán legismertebb figura, Esmeralda történetével gazdagodik. Azt azonban talán kevesen gondolták, hogy nem csak ez a népszerű telenovella, hanem több másik is visszatér a múltból a jelen képernyőire.

izauraaugusztusipremierek1.jpg

Augusztus 21-én 19:00-kor debütál csatornapremierként az Izaura TV-n a Titkok és szerelmek (El Privilegio De Amar), az ezredforduló környékén az RTL Klubon vetített mexikói telenovella. A sorozat Lucianaról, az árva cselédlányról szól, aki beleszeret annak a gazdag családnak a fiába, akiknél szolgál. A drámai fordulatokat és szenvedélyes pillanatokat hozó történet minden hétköznap este képernyőn lesz.

Szintén augusztus 21-én indul az Izaura TV-n az Esmeralda. A minden hétköznap, 21 órától jelentkező sorozat két ártatlan újszülött történetét meséli el, akiknek élete születésük napján megpecsételődött. Mind a ketten szerető és boldog családot érdemelnének, ám mivel a kislány apja fiúörökösre vágyik, ezért a szegény fiút elcserélik a jómódú lányra.

Az Izaura TV-n ezeken felül több klasszikus romantikus történet is látható, hiszen vetítik A Korona hercege című koreai szériát, és a paródiákat is ihlető Vad Angyalt. A nosztalgiából azonban nem csak a kábelcsatornának, hanem a főadónak is jut, ugyanis augusztus 28-tól a TV2 tűzi műsorára az egykoron szintén az RTL Klubon futó Paula és Paulinát (La usurpadora), az azóta világsztárrá vált Gabriela Spanickal a főszerepben.

Fotó: Izaura TV

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása