Szinkronpasik: Czető Roland

2017. augusztus 08. - Jasinka Ádám

A Szinkronpasik legfőbb ismérve, hogy hangjukkal megannyi film és sorozat sikeréhez járultak hozzá és számos külföldi színészt tettek még vonzóbbá, a nézők kedvenceivé. Ezzel a fotósorozattal most megmutatjuk, hogy bizony nem csak a hangjukkal vehetik le az embert a lábáról.

Czető Roland gyerekkora óta szerepel. Láthattuk tévésorozatban, színpadon és lassan húsz éve hallhatjuk rendszeresen, ahogyan a legkülönfélébb figurákat szólaltatja meg magyarul. Ő szinkronizálja Havas Jont, Mannyt, a Modern család koraérett tinédzserét és a Flash - A Villám technikai guruját, Cisco-t is. És szinte kivétel nélkül csak pozitív hősöknek adja a hangját. Ez pedig teljesen összhangban van a személyiségével.

A fotózás során ez be is bizonyosodott. Végtelenül kedves, szimpatikus és szerény, és az életben is az a jófiú, amilyennek a szinkronban hallhatjuk. A fotózás végén, amikor együtt volt a feleségével és a kislányával, akkor látszott igazán, hogy ők a legfontosabbak számára. A Czető Rolanddal korábban készült interjúnkat ide kattintva olvashatjátok.

Fotó: Jasinka Ádám (MűsorVízió)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása