Vadonatúj időpontba kerül a TV2 török sorozata

2017. augusztus 07. - Jasinka Ádám

A TV2 tavaly ősztől kezdődően szinte majdnem minden időpontban vetítette már az egyik premier sorozatát, a többek között Beren Saat főszereplésével is készült A szultánát. Láthattunk belőle hetente négy, majd három és végül egy epizódot, rövidre vágott és késő éjszakára pakolt részeket. Egy ideje azonban nem mozdították el csütörtök esti helyéről a már új Kösemmel jelentkező török szériát.

kosem2_1.jpg

Ez azonban hamarosan megváltozik. Augusztus 26-tól kezdődően ugyanis már szombat délutánonként, a Megtört szívek előtt jelentkezik friss részekkel A szultána. Az új kezdési időpont 15:50 lesz, és ezzel létrehoz a TV2 egy hétvégi török sorozatos blokkot, amivel bizonyosan jobb eredményeket hoz majd az éjszaka igencsak gyenge nézettséget szállító történelmi dráma.

Érdekelnek a magyar szinkronnal adott török sorozatok?
Akkor lájkolj minket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csicsi93 2017.08.22. 12:27:16

Már megint?!?! Döntsék màr el, mit akarnak avval a sorozattal, tegyék egy időpontra, aztán hagyják is ott már b@zdmeg ... Hát ez már követhetetlen >_<

Szjudit 2017.12.23. 17:10:14

Többet soha nem kezdek el sorozatot nézni! Miért változtatják állandóan az időpontokat, sőt csatornákat??? Nagyon szerettem a Megtört szívek sorozatot. Hetekig nem tudtam hova lett. Majd megtaláltam, most ismét nem tudom hol van, közben most olvasom hogy be is fejeződik! Soha nem tudom meg a végét, ezért néztem sokáig??? Kérem közöljék hol tudnám megnézni????
Köszönöm,. Savanyó Györgyné
süti beállítások módosítása