Krimireggelivel várja nézőit a TV2

2017. augusztus 07. - Jasinka Ádám

Nem szokatlan döntés a tévécsatornák részéről, hogy a kevésbé nézett sorozatokat kiveszik az esti kínálatból és vagy egy olyan időpontra mozgatják, amikor kevesen tévéznek (éjjel, hajnalban...), vagy a főadóról valamelyik alacsony lefedettségű kábelcsatornára pakolják. Az azonban elég ritka, hogy egyszerre több sorozattal is megteszik ugyanezt.

krimireggelitv2.jpg

A TV2 műsorán augusztustól az a különös helyzet áll elő, hogy annyi premier(!) sorozatepizódot vetítenek majd hajnalban és kora reggel, mint amennyit néha még a főműsoridőben sem. Július közepén írtunk arról, hogy az egykoron kiemelt krimisorozat, a Sherlock és Watson legújabb, ötödik szezonja a Mokka előtt, hétköznap reggelente fél hattól kerül képernyőre, most pedig két újabb taggal bővül a krimireggeli.

Augusztus 11-én, 10 perccel éjfél után debütál a TV2-n a Hawaii Five-0 hetedik szezonja. Az ezt megelőző etap több hónapon keresztül a Prime-on volt látható, ezért még különösebb, hogy a folytatás egy másik adón, nem annyira nézőbarát időpontban érkezik. Augusztus 22-én, 03:30-kor pedig elindul a Zsaruvér (Blue Bloods) hetedik szezonja is, melyből a második epizód 25-én (pénteken) 04:25-kor, a harmadik pedig 26-án (szombaton) 02:55-től kerül adásba.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása