Ezentúl az RTL-nél is nézhetjük a VIASAT3 sorozatát

2017. augusztus 04. - Jasinka Ádám

Hazánkban viszonylag kevés olyan sorozat létezik, ami éveken keresztül csakis egy tévécsatornán került volna képernyőre. A többség nem csak házon belül jár végig mindent, de bizony a konkurenciáknál is feltűnik. Elég csak az NCIS-re, a Hawaii Five-0-ra vagy a Jóbarátokra gondolnunk. Ezek a sorozatok talán mindegyik tévéadó képernyőjén feltűntek már rövidebb vagy hosszabb időre.

ketpasimegegykicsirtlpluszpremier.jpg

A Két pasi - meg egy kicsi azonban hazai bemutatkozása óta kizárólag a Viasat-adókon látható és elsősorban a nőiesebb közönséget megcélzó VIASAT3 kínálatát erősítette és erősíti mind a mai napig. A több mint 260 epizódból álló sorozatot augusztus 7-től viszont már az RTL+ műsorában is megtalálhatjuk. Ráadásul este 9 és 11 óra között naponta négy részt is képernyőre tűznek majd belőle.

Megkerestük a VIASAT3-at, hogy megtudjuk, emiatt kikerül-e a kínálatukból az egyik legnézettebb sorozatuk, de azt a választ kaptuk, hogy a Két pasi - meg egy kicsi továbbra is látható lesz a csatornán.

Fotó: RTL+ Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása