Újra képernyőn lesz Mónika

2017. július 28. - Jasinka Ádám

Erdélyi Mónikát majdnem tíz évig láthattuk minden hétköznap délután az RTL Klub képernyőjén és botrányoktól hangos műsora miatt nem is csoda, hogy a mai napig a kibeszélőshow házigazdájaként gondolnak rá az emberek. Erdélyi az elmúlt esztendőkben a TV2 különböző műsoraiban szerepelt és bár mostanában kevesebbet volt képernyőn, ez július végétől megváltozik.

cukraszokerdelyimonika.jpg

Ő lesz ugyanis a TV2 Csoport gasztroadójának, a Chili TV vadonatúj saját gyártásának, a Cukrászok házigazdája. A premiert július 31-én 20 órától tartják, és a folytatásra nem is kell sokat várni, ugyanis minden hétköznap este adásban lesz ez a sütis műsor.

„Én is édesszájú vagyok, cukrász végzettségem is van, így különösen örültem ennek az új műsornak. Az epizódok során a nagy klasszikusok mellett újhullámos édességeket, cukormentes finomságokat is készítünk majd, de figyelünk arra is, hogy a táplálkozásallergiások számára is fogyasztható édességek is készüljenek” - árulta el Erdélyi Mónika.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Chili TV Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása