Megérkezett Stana Katic sorozatának magyar nyelvű előzetese

2017. július 28. - Jasinka Ádám

A horvát felmenőkkel rendelkező kanadai-amerikai színésznő eddigi talán legnagyobb tévés sikerét a nyolc éven keresztül vetített Castle című krimi jelentette, melyben ő alakította a címszereplő partnerét. A Castle befejeztével azonban nem tétlenkedett, és bő egy évvel a finálé után máris egy saját szériával tér vissza, aminek ő az abszolút főszereplője.

elfeledveaxnpremier3.jpg

Ősszel, a nemzetközi premierrel egy időben magyar szinkronnal debütál a hazai AXN műsorán az Elfeledve (Absentia) című krimisorozat, melyhez megérkezett az első, magyar nyelvű előzetes. A rajongók számára talán legfontosabb kérdés az volt, újra halljuk-e a Castle-ben megszeretett párosítást, azaz Kisfalvi Krisztina lesz-e Stana Katic magyar hangja. A válasz: igen. A magyar nyelvű ajánlót a Továbbra kattintva nézhetitek meg, a sorozatról pedig ide kattintva tudhattok meg többet is.

Fotó: ©Sony Pictures Television Networks

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása