Utolsó évadát kezdi meg az RTL sorozata

2017. július 26. - Jasinka Ádám

Három évvel ezelőtt, 2014 tavaszán mutatták be hazánkban magyar szinkronnal az akkor külföldön már négy éve nagy sikerrel vetített tiniszereplős krimisorozat, a Hazug csajok társasága első részét. A széria eleinte hetente egyszer, majd később már naponta jelentkezett új részekkel, az évadok között pedig az ötödikig tartották a fél vagy egy éves szünetet. Idén azonban jelentősen gyorsítottak a vetítés tempóján.

hazugcsajoktarsasagas7.jpg

A januárban bemutatott ötödik, és a márciusban debütált hatodik szezon után most nyáron elindítják a sorozat hetedik, az Egyesült Államokban júniusban véget ért utolsó etapját. A 20 epizódos évad augusztus 8-tól kezdődően minden hétköznap 11 órától lesz látható az RTL2-n. Ez pedig azt is jelenti, hogy szeptember első hetében kerül adásba magyar szinkronnal a Hazug csajok társasága sorozatzáró epizódja.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása