Ismerjétek meg az orosz Bosszúállókat

2017. július 26. - Jasinka Ádám

Az orosz filmgyártás, bár kevés produktumát élvezhetjük magyar nyelven, bizony szép ütemben honosítja meg a nagy sikerű amerikai és angol szériákat, filmeket. Elkészítették például az orosz Egy rém rendes családot, de pár évvel ezelőtt náluk nyomozott Sherlock Holmes is. Ezúttal viszont jócskán megemelték a tétet.

vedelmezokszinkron2.jpg

Oroszországban ugyanis elkészítették a Marvel-filmek farvizén felúszó saját szuperhősmozijukat, amely elég nagy kortyokat nyelt a milliárdos bevételt termelő képregényadaptációk keltette hullámokból. Az idén év elején bemutatott film angolul a Guardians, magyarul a Védelmezők címet kapta és augusztus 19-én 21 órától először a Mozi+ műsorán lesz idehaza látható.

A történet négy főszereplője mind ismerős lehet valahonnan, és erre az érzésre a magyar szinkron is ráerősít majd, ugyanis a Marvel-ihlette figurák hangjait azok a színészek adják, akik a nagy, amerikai blockbusterekben is hallhatóak. Megelevenedik majd Fekete Özvegy, Drax és a Tél katonája is az orosz Bosszúállókban.

Védelmezők (Zashchitniki)

Alian Lanina (Xenia) - Csondor Kata
Anton Pampishnny (Arsus) - Ifj. Jászai László
Sebastian Sisak (Ler) - Csőre Gábor
Sanjar Madi (Han) - Hamvas Dániel
Vyacheslav Razbegaev (Dolgov) - Fazekas István
Stanislav Shirin (Kuratov) - Borbiczki Ferenc
Valeriya Shkirando (Larina) - Timkó Eszter
Aleksandr Komissarov (Dobranravov) - Csuha Lajos
További magyar hangok: Kossuth Gábor, Bor László, Hám Bertalan, Hábermann Lívia, Vámos Mónika, Papp Annamária, Ráday Boglárka, Katona Zoltán, Fehérvári Márton, Szentirmai Zsolt, Kotáni Bence, Szrna Krisztián, Németh Attila, Orosz Gergely, Farkas Zita, Kapu Hajnalka, Göbölös Kriszta

Főcím: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Mádi Borbála
Hangmérnök: Nikodém Norbert
Vágó: Győrösi Gabriella
Gyártásvezető: Gyarmati Zsolt
Produkciós vezető: Krisztián-Csorján Melinda
Szinkronrendező: Hornyák Mihály
Stúdió: Masterfilm Digital

vedelmezokszinkron.jpg

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása