A leghírhedtebb gyilkosságokról szóló sorozat debütál hazánkban

2017. július 24. - Jasinka Ádám

Két, igencsak kedvelt témát ötvöz a hazánkban július végén bemutatkozó új történelmi sorozat. Betekintést nyerhetünk a királyi családok fényűző életébe, és megismerhetjük a hatását és vélt, vagy valós indítékait a leghírhedtebb királygyilkosságoknak.

kiralygyilkossagok1.jpg

A Viasat Historyn július 27-én este 9 órakor debütáló sorozat, a "Királygyilkosságok titkai" egy hat részes, idén készült brit produkció. A széria olyan ügyekre világít rá, melyek rengeteg ember fantáziáját megmozgatták, mivel a történetek főszereplői maguk is színes, vagy éppen ellentmondásos személyek voltak.

A "Királygyilkosságok titkai" egyes epizódjaiban arra is fény derül, hogy az orosz, a német, a kenyai és a brit uralkodói családokban történt merényletek milyen hatással voltak a történelem menetére. Mindezt korhű környezetben felvett képsorokkal, informatív és egyben szórakoztató módon ábrázolják.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása