Jövőre folytatódik az a sorozat, amit mindenki imád

2017. július 23. - Jasinka Ádám

Kevés olyan tévésorozat van, amiről mind a kritikusok, mind pedig a nézők egyöntetűen, habozás nélkül ki merik jelenteni, hogy a legjobb. Emellett bezsebelte a hazai újságírók elismerését és még a tévéadó egyik legkedveltebb, sok nézőt vonzó produkciójává is vált. Ez nem más mint az Aranyélet.

aranyelets3bejelentes.jpg

A 2015-ben indult, majd rá egy évre folytatódó széria megmutatta, hogy ha időt és pénzt áldoznak valamire, ehhez pedig szakértelem, elhivatottság és falakat megmozgató kreativitás párosul, akkor idehaza is készülhet olyan tévésorozat, amely azt a szintet képviseli, mint tengerentúli, amerikai társai. Az Aranyélet második évada után nem volt kérdés, folytatódni fog a történet. A hivatalos bejelentésre azonban a mai napig kellett várnunk.

Az HBO a széria Facebook oldalán jelentette be, hogy a mai nappal megkezdték az Aranyélet harmadik évfolyamának forgatását. A premier valamikor 2018-ban lesz.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása