A jubileumi, 100. részével tér vissza a zombis sorozat

2017. július 19. - Jasinka Ádám

Bár a The Walking Dead hetedik szezonja áprilisban hazánkban is véget ért, nem maradtunk nyáron sem zombis sorozat nélkül. Azonban pár napja már a testvérszéria, a Fear the Walking Dead is szünetre vonult, és szeptember 11-i visszatéréséig híján leszünk az ilyen tartalmaknak.

thewalkingdeads8premier.jpg

Az amerikai szórakoztatóipar számára az egyik legfontosabb esemény a Comic Con. Erre tartogatják a nagy filmes, sorozatos vagy éppen képregényes bejelentéseket, és ez idén sincs másképp. Az első hírek egyike pedig a The Walking Deadhez kapcsolódik. Nem sokkal azután, hogy kiderült, a tengerentúlon mikor érkezik a nyolcadik szezon, a sorozatot itthon vetítő FOX is bejelentette a hazai premieridőpontot.

A The Walking Dead nyolcadik évadának nyitó epizódja, ami összesítésben a széria 100. része lesz, október 23-án este kerül magyar szinkronnal a FOX műsorára, újfent nem sokkal az amerikai premier után. Vághatjuk a centit.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása