Supergirl nyári álomra szenderül

2017. július 17. - Jasinka Ádám

A nyár elején indult el hazánkban, az Egyesült Államokban két évad között tévécsatornát és forgatási helyszínt is váltó szuperhősős sorozat, a Supergirl második szezonja. A kedd esténként dupla résszel vetített széria új részeit, melyekhez rövid időre Superman is csatlakozott, június 6-tól követhettük figyelemmel. Ettől a héttől kezdődően azonban szünetre vonul a produkció.

supergirlszunet.jpg

Megkérdeztük a tévécsatornát, de egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor is folytatódik magyar szinkronnal Supergirl és kompániájának kalandja. A sorozat második évadából július 11-én a 11-12. epizódok kerültek adásba, július 18-tól a helyén pedig már filmeket vetít a VIASAT3. A hátrelévő 10 epizódot legkorábban vélhetően ősszel pótolhatják majd a hazai rajongók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gellcsi 2017.07.18. 00:22:04

De azért remélem szándékozzák folytatni és nem jár úgy, mint a Feketelista.
süti beállítások módosítása