Két hétig bárki megnézheti, hogyan ítélik el a bűnösöket

2017. július 14. - Jasinka Ádám

A hazai tévéadók közül néhány - köztük a közmédia adóival, valamint a két legnagyobb kereskedelmi csatornával - ingyenesen fogható, ha rendelkezünk a megfelelő set-top boxszal (mediaboxszal). Mellettük megtalálható még például a C8 is, amit egyfajta promóciós tévéadóként üzemeltet az AMC, és két hetes időintervallumokra a saját csatornáinak műsorait teszik ezen keresztül esténként ingyenesen foghatóvá.

judybirono.jpg

A Minimax műsorideje után, azaz este 8 és hajnali 2 óra között sugárzó C8-on nézhettük például a Film Cafét és a SportTV-t is. Július 31. és augusztus 13. között a különféle dokumentarista realityket vetítő CBS Realityvel bővül a C8 kínálata. A csatorna egyik húzó, esti produkciója az Amerikában 1996 óta töretlen népszerűséggel futó Judy bírónő, amelynek jó pár évvel ezelőtt Katalin bírónő címmel hazai verziója is készült.

A Judy bírónőben megtörtént bűneseteket, peres ügyeket láthatnak a nézők, és az adások végén a valójában is ügyvédként, bíróként dolgozó Judy Sheindlin hozza meg az ítéletet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása