Országos sorozatpremier az RTL Klubon

2017. július 11. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub estéit már pár éve a hazai gyártásban készülő, naponta vagy éppen csak hetente egyszer jelentkező műsorok határozzák meg, kiszorítva az eddig egyeduralkodónak számító amerikai krimiket. Bár a legtöbb újdonság és évadfolytatás már inkább a kábelcsatornákra érkezik, az RTL Klub nem hagyott fel az európai szériák bemutatásával.

rivierasorozatpremier.jpg

Július 27-én, 21:30-kor indul az RTL Klub műsorán a tíz részes brit sorozat, a Riviéra. A romantikus krimi főhőse Georgina, egy középosztálybeli műkincskereskedő, aki miután beleszeret munkaadójába, a dúsgazdag bankárba, szempillantás alatt össze is házasodik vele. A frigy azonban nem tart sokáig, mivel férjét annak hajójával együtt felrobbantják. A merénylet után Georgina szembesül azzal, hogy a korábban élvezett luxusélet minek is a gyümölcse.

Az RTL Klubon július végétől csütörtökönként dupla résszel vetített Riviéra főszereplőjét Julia Stiles (Dexter, Jason Bourne) alakítja, férjét a Nyomtalanul című krimisorozatból is ismert Anthony LaPaglia játssza. Férjének előző feleségétől született legidősebb gyerekét pedig a Trónok harca leggyűlöltebb figuráját, Ramsay-t alakító Iwan Rheon formálja meg.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása