Egy szereplő már biztosan nem tér vissza az Egynyári kaland folytatására

2017. július 11. - Jasinka Ádám

Az Egynyári kaland harmadik évadának forgatása jelenleg is tart, és jövőre már nézhetjük is a sorozat új epizódjait. Tehát az előzővel ellentétben, most nem kell majd két évet várnunk a folytatásra. A készülő harmadik etap pedig több változást is hoz magával. Az egyik és legszembetűnőbb az lesz, hogy már nem csak a Balatonnál játszódik majd a történet, hanem Hévízen és a fővárosban is.

egynyarikalanddobosevelin.jpg

Azonban nem csak a helyszíneknél, hanem a szereplőcsapatban is lesz változás. Több új színész is érkezik, viszont az egyik alap szereplő, aki a 2015-ös indulás óta meghatározó és a nézők által kedvelt tagja a sorozatnak, már nem tér vissza. A produkciótól kérdésünkre megerősítették, hogy Dobos Evelin (Dóra) nem lesz látható a harmadik évadban.

A színésznő azonban nem tétlenkedik, hiszen nemsokára egy filmmel tér vissza, ugyanis a Saul fiáért Oscar-díjat nyert rendező, Nemes Jeles László legújabb alkotásában, a Sunsetben kapott szerepet.

Fotó: Bara Szilvia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása