Hamarosan újra képernyőn Demcsák Zsuzsa

2017. június 28. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hetekben sokat cikkeztünk arról, hogy kik azok az ismert, hazai tévés személyek, akik vagy már a nyári hónapoktól, vagy csak ősztől kezdődően, de az ATV-nél folytatják tovább pályafutásukat. Pár nappal Vujity Tvrtko bejelentése után arról számolhattunk be, hogy saját talkshow-val tér vissza a tévébe Bochkor Gábor. Azonban nem ő lesz az egyetlen, aki egykori TV2-sként ősztől az ATV csapatát erősíti.

demcsakzsuzsaatv.jpg

Demcsák Zsuzsa felmondása villámcsapásként érte a médiát, hiszen sok mindenkire gondolhattunk, hogy kilép a TV2-től, de őrá nem igazán. Állandó és meghatározó tagja volt az ország jó pár éve piacvezető reggeli műsorának, a Mokkának. Felmondását követően megindultak a pletykák és lehetett rá számítani, hogy egy ilyen rutinos, a nézők által nagyon is kedvelt műsorvezető nem marad sokáig a háttérben.

A legutóbbi Esti Frizbiben, Hajdú Péter show-jában jelentették be, hogy Demcsák Zsuzsa ősztől az ATV-nél folytatja, azonban arról semmit sem árultak el, hogy melyik műsorban is lesz látható. De nem zárható ki, hogy egykori Mokkás partnere, Kárász Róbert mellé ül majd be a csatorna reggeli produkciójába, a Startba. Demcsák Zsuzsával együtt már kilencre nő az ATV-nél dolgozó egykori TV2-s emberek száma.

Fotó: velvet.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása