Ők lesznek az új magyar sorozat főszereplői

2017. június 23. - Jasinka Ádám

A héten számoltunk be arról, hogy idén ősszel vadonatúj, napi sorozatot indít az RTL Magyarország. Az RTL2 nevű kábeladójukra érkező 100 részes telenovella az Oltári Csajok címet viseli, és a történet három, vidékről a fővárosba költöző fiatal lány életét követi majd nyomon. A széria producere Kalamár Tamás (Barátok közt), rendezője pedig Kinizsi Ottó (Barátok közt).

cikkfejlec_1.jpg

A főszereplőket fiatal tehetségek, köztük jó pár a Színművészeti Egyetemen frissen végzett színész alakítja, mellettük pedig láthatjuk majd a Kossuth-díjas Hűvösvölgyi Ildikót, Tűzkő Sándort, Fehér Adrienn énekes-színésznőt, a Szeress most! Melindáját alakító Nagy Enikőt és a szinkronhangként is jól ismert Agócs Juditot. A szereplők teljes névsorát és a fotógalériát a Továbbra kattintva találjátok.

A szereplők (zárójelben a karakterük neve): Horváth Anna (Angéla), Hartai Petra (Hajnal), Michl Juli (Piros), Jaskó Bálint (Márk), Dér Zsolt (János), Ember Márk (Kornél), Hűvösvölgyi Ildikó (Tünde), Agócs Judit (Szilvia), Szabó Gabriella (Ildikó), Nagy Enikő (Lili), Tűzkő Sándor (Richárd), Mohácsi Norbert (Lehel), Fehér Adrienn (Karola), Ilyés Barnabás (István), Köleséri Sándor (Manfréd), Kanalas Dániel (Guszti)

Fotó: RTL2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása