Kiderült, mikor indul a TV2 egyik nagy dobása

2017. június 22. - Jasinka Ádám

Pár hete váltottak nyári üzemmódra a tévécsatornák, ami kevesebb premier tartalmat, és a megszokottnál jóval több ismétlést takar. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a háttérben is leállt volna a munka. A tévéadók munkatársai most dolgoznak azon, hogy a két hónap múlva induló őszi szezonnak a lehető legjobb pozícióból vághassanak neki. Az infókat pedig már most elkezdték csöpögtetni.

azsiaexpresszindulasdatuma.jpg

Nemrég megtudtuk például, hogy ki lesz az X-Faktor új műsorvezetője és új mentora, most pedig kiderült, hogy a TV2 milyen műsorral indítja el már augusztus végén a legfontosabb tévés szezont. Fésűs Nelly volt pár napja a Fem3 Café vendége és az Ázsia Expresszről tartott élménybeszámoló közben elárulta, hogy a nézők augusztus 28-tól láthatják majd őt és még 13 játékostársát a TV2 képernyőjén.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy a vélhetően napi vetítésű, Ördög Nóra vezette Ázsia Expressz - A sárkány útja mely nap(ok)on és hány órától is lesz majd látható.

Forrás: SorozatWiki

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2017.09.10. 15:40:48

" a nézők augusztus 28-tól láthatják"
Mégsem augusztus 28-tól?

Jasinka Ádám 2017.09.10. 15:49:25

@KapitányG: Igen, változtattak. A fenti infó hivatalos TV2-s műsorban hangzott el, szóval ezzel terveztek, csak valamiért megcserélték a Séfek séfével. De amint vége, szinte biztos, hogy az Ázsia jön.
süti beállítások módosítása