Tovább csökken a Prime premier sorozatának heti epizódszáma

2017. június 12. - Jasinka Ádám

Idén télen, február 7-én este mutatták be a Prime műsorán a leginkább az RTL Klubhoz köthető vámpíros széria, a Vámpírnaplók testvérsorozatának, a The Originals - A sötétség kora első évadát. Az akkor még heti három résszel - kedd, szerda és csütörtök esténként - vetített sorozat a premierje óta folyamatosan képernyőn van, ám A szökés debütálását, azaz április 6-át követően már csak heti két új rész kerül belőle adásba.

theoriginals_epizodszam.jpg

A szökés ugyan véget ért, de június 8-tól kezdődően csütörtök estére bekerült az NCIS 14. évadának folytatása. Június 21-én, szerda este 9 órakor pedig elindítják a Prime-on az NCIS: Los Angeles szinkronnal még nem vetített nyolcadik szezonját. Így a The Originals, melynek június 13-án 21 órakor indul itthon a harmadik etapja, pár hét múlva az eddigi kettő helyett már csak hetente egyszer jelentkezik premier epizóddal.

Fotó: Prime

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása