Itt az első szinkronos részlet az új Kacsamesékből

2017. június 09. - Jasinka Ádám

Ki ne szeretett volna fejest ugrani Dagobert bácsi után az aranykészletbe? Ki ne emlékezne Donald kacsa érthetetlen beszédére? És ki ne énekelte volna a tévé előtt ülve azt a főcímdalt, amely szerintem a mai napig benne van az emberek fülében. A Kacsamesék hamarosan visszatér a tévéképernyőkre, és szerencsére nem csak Amerikában, hanem idehaza, magyar szinkronnal is nézhetjük majd.

kacsamesekszinkronosajanlo.jpg

A Disney Channelre érkező folytatás az előzetesek alapján mind animációt, mind rajzstílust tekintve méltó utódja lehet a régi klasszikusnak. A Továbbra kattintva megnézhető szinkronos ajánlót azonban érdemes némi fenntartással hallgatni, ugyanis ahogyan a mozifilmeknél, itt is előfordulhat, hogy nem a végleges hangokat halljuk az ajánlóban.

Forrás: emtv.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása