Szinkroninfó: Az élet csajos oldala és a kimaradó két epizód

2017. június 07. - Jasinka Ádám

Szemfüles olvasónk kiszúrta, hogy az RTL2 műsorán jelenleg késő éjszakánként látható komédiasorozat, Az élet csajos oldala hatodik, és egyben utolsó évadának sorozatzáró epizódjai nem szerepelnek a tévéműsorban. Valóban, a 22 részes etapból csupán 20 kerül most június 13-mal bezárólag képernyőre. Megkérdeztük az RTL-től, hogy mi ennek az oka, és kiderült, hogy a szinkron miatt hozták meg ezt a döntést.

szinkroninfo_azeletcsajosoldala.jpg

Az egyik főszereplő magyar hangját adó színésznő ugyanis magánéleti okokból nem tudta most végig vállalni a szinkronforgatást. Mivel a tévéadónál nem szerettek volna behozni az utolsó két részre egy új hangot, ezért úgy döntöttek, hogy megvárják, amíg a színésznő újra munkába áll, és ezért most nyáron nem kerül adásba a sorozat utolsó két epizódja. A kimaradó részeket a hatodik évad ismétlésekor fogják pótolni.

Fotó: RTL2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2017.06.07. 08:21:37

@desmondwallace: Ritka az ilyen, én is nagyon örülök neki, főleg mert zseniális a szinkron, bárkit is cseréltek volna le, biztosan rontott volna az élményen. Bármilyen jó színészre is cserélték volna.
süti beállítások módosítása