Júniustól szinte semmi se marad a helyén az RTL Klubon

2017. május 28. - Jasinka Ádám

Most már tényleg csak napok kérdése, és lezárul idehaza is a tévés szezon izgalmakkal, bomba hírekkel és meglepetésekkel teli időszaka. Júniustól beköszönt a nyár, és bár kisebb premierek szinte mindenhol lesznek, az elkövetkező hónapokban a nyugalmas tévézésé lesz a főszerep.

rtlnyar2017_1.jpg

A TV2 után egy nappal, június 6-tól kezdődően az RTL Klub is nyári műsorstruktúrára vált. Ez pedig azt is jelenti, hogy csak három hét, mindösszesen 15 epizód után ismét szünetre vonul a Sebestyén Balázs vezette ügyességi vetélkedő, az 1 perc és nyersz!. Úgy tűnik, hogy a tavasz második fele a rövid műsorokról szólt az RTL Klubnál. A változás részleteiről a Továbbra kattintva olvashattok.

Az 1 perc és nyersz! évadzáró adása június 2-án lesz, és június 6-tól minden eddig megszokott kezdési időpont megváltozik a piacvezető csatornánál. Egyedül a Híradó marad a helyén, ugyanis nyáron is 18 órától kezdődik majd. A hírműsort követően az eddig délutánonként futó Fókusz lesz látható, míg a magazinműsor után, 19:30-tól az Éjjel-Nappal Budapest kerül képernyőre.

rtlnyar2017_2.jpg

Ennek köszönhetően a Barátok közt nézőinek sem kell sokáig fennmaradniuk, mivel a napi szappanopera epizódjai június 6-tól már 20:45-kor elkezdődnek. De nem csak a napi, hanem a heti sorozatok nézői is örülhetnek, hiszen a nyári műsorrendben az esti sorozatsáv 22 óráról 21:20-ra költözik. Hétfőnként a Dr. Csont ismétlését, keddenként a Castle, szerdánként a Szulejmán premier epizódjait élvezhetjük. Csütörtökre pedig megérkezik a CSI: A helyszínelők egyik idehaza már vetített évada.

Az esti sorozatok között a nyár folyamán számíthatunk majd változásokra, ugyanis a Castle biztosan pihenőre vonul, és vélhetően a Dr. Csont ismétlései sem lesznek egész nyáron képernyőn. Egyedül csak a Szulejmán marad talpon, és a legmelegebb szerda estéken is várja majd a tévézőket. A késő esti tartalmak közül pedig szintén szünetet tart majd a Házon kívül, a Magyarul Balóval és hétvégente a Fókusz Plusz sem lesz mostanában látható.

rtlnyar2017_3.jpg

Az RTL Klub délutánjaiban a legérdekesebb változás az lesz, hogy 16 órás kezdéssel megismétlik a 2014-ben bemutatott Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadát, így nem egy újdonságot, és nem is egy sorozatot tesznek be a TV2-n nagy sikerrel futó török sorozat ellen. A reality ismétlése és a Híradó között, 17:25-től a Story Extra adásai lesznek majd láthatóak a nyáron.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása