Visszatér a '90-es évek egyik legnépszerűbb komédiája

2017. május 17. - Jasinka Ádám

Az eredeti ötletek mellett mindig is jelen voltak a tévés piacon az "újrahasznosító" projektek. A régi, egykoron nagy nézettséggel futó sorozatok leporolása és felfrissítése, vagy éppen folytatása tehát nem akkora újdonság. Az elmúlt öt évben folytatást kapott többek között a Dallas, a 24, A szökés és az X-Akták is, míg például a MacGyvert és a Dinasztiát a már ismert márka nézővonzó erejét (ki)használva újraalkották.

roseannevisszateres.jpg

A Roseanne című sorozat nagyjából pontosan egyszerre indult és egyszerre ért véget az Egy rém rendes családdal. Sőt, ahogy arról a születésnapi cikkünkben is írtunk, Peggy Bundy karakterét először Roseanne Barrnak ajánlották fel, aki aztán nemet mondott a felkérése és inkább saját sorozatára fókuszált. A kilenc évadot megélt, 1997-ben befejeződött széria pedig jövőre, azaz húsz évvel a finálé után új részekkel folytatódik.

Az egykoron jól megismert szereplők pedig szinte mind visszatérnek. Roseanne Barr mellett ismét láthatjuk majd John Goodmant, Sara Gilbertet, Laurie Metcalfot, Michael Fishmant és Lecy Goransont, míg Sarah Chalke nem Beckyként, hanem egy másik szerepben tér majd vissza. A 2017/18-as amerikai tévés szezonban így két egykoron sikeres komédia is feltámad, hiszen ősszel megérkezik a Will és Grace folytatása is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása