Heti műsorajánló (május 15-21.)

2017. május 14. - Jasinka Ádám

Talán ez lesz a nyarat megelőző utolsó igazán zsúfolt hetünk. Az eddigi infók alapján ugyanis úgy tűnik, hogy ennek a mennyiségnek majd a felével kell beérnünk az év legmelegebb hónapjaiban. Ameddig viszont a tévéadók nem állnak át teljesen a nyári, takaréklángon üzemelő kínálatra, élvezzük ki a premiereket.

Visszatér az 1 perc és nyersz!, elindul a Castle utolsó évada, szünet nélkül folytatódik A bosszú című török sorozat, újra képernyőn lesz Kadarkai Endre és bemutatkozik több premier drámasorozat is. A Továbbra kattintva megtudhatjátok, mely műsorokra lesz érdemes odakapcsolni a jövő héten.

musorajanlo_10.jpg

Hétfő (május 15.)

1 perc és nyersz! (4x01, RTL Klub, 18:50)

musorajanlo_10_1.jpg

Hosszú szünet után ismét új részekkel jelentkezik az RTL Klub elmúlt pár évének talán legnézettebb vetélkedője. A Sebestyén Balázs vezette műsorban voltak már különleges játékosok, és felállások, ebben pedig most sem lesz hiány, ugyanis párok és családok is versenybe szállnak a nyereményekért.

Kedd (május 16.)

Castle (8x01, RTL Klub, 22:05)
*Vikingek (4x11, VIASAT6, 22:00)

musorajanlo_10_6.jpg

Rögtön a hetedik évad fináléját követő héten elindítja az RTL Klub a Castle nyolcadik, és egyben utolsó szezonját is. Ez elég érdekes taktika, lévén, hogy pár hét múlva, tehát pár epizód után nyári szünetre is vonul a sorozat. A Castle-lel egy időben jelentkezik új részekkel a Vikingek, az egyik legjobb jelenleg is vetített történelmi széria.

Szerda (május 17.)

Hope Klinika (2x01, Story4, 17:55)
Gerilla (1x01, HBO3, 21:00)
Viszály: Bette és Joan (1x01, FOX, 21:55)
Az élet csajos oldala (6x01, RTL2, 23:30)

musorajanlo_10_2.jpg

Ez a nap lesz a leginkább eseménydús. Késő délután elindul a csak pár hete rajtolt Hope Klinika második évada, és továbbra is naponta jelentkezik majd a friss részekkel. Este bemutatkozik az 1970-es években, Nagy-Britanniában játszódó és faji kérdésekkel foglalkozó Gerilla az HBO-n. Nem sokkal tíz óra előtt indul Ryan Murphy újabb sorozata, a Bette Davis és Joan Crawford hírhedt kapcsolatát bemutató Viszály első évada. Az este zárása pedig nem is lehetne jobb program mint Az élet csajos oldala hatodik és egyben utolsó évadának első része.

Csütörtök (május 18.)

Arckép (1x01, Story4, 21:00)
Harry Bosch - A nyomozó (3x01, FOX, 21:55)

musorajanlo_10_5.jpg

Csütörtök este tér vissza a tévéképernyőkre az egyik legjobb hazai riporter, Kadarkai Endre, és új tévéadóra hozza műsorát, az Arcképet. Az új évadban az ajánló alapján vendég lesz többek között Gálvölgyi János, Nagy Ervin, Gundel Takács Gábor és Ganxsta Zolee is. Az este másik premierje a Harry Bosch - A nyomozó új évada lesz, amely az Egyesült Államokban bár nem is tévében, hanem egy online tartalomszolgáltató, az Amazon műsorán fut, mégis hamar elért hozzánk.

Péntek (május 19.)

A bosszú (2x01, AXN White, 19:45)

musorajanlo_10_3.jpg

Nem azt szoktuk meg, hogy egy török sorozat egy évadát pár hét alatt levetítsék idehaza. Az AXN-nél azonban úgy döntöttek, hogy a Törökországban is csak hetente egyszer jelentkező, néha másfél óránál is hosszabb részekkel jelentkező sorozatot, A bosszút naponta adják majd. Ennek az egyik eredménye, hogy az április 19-én debütált első évadot egy hónappal később most a második követi.

Vasárnap (május 21.)

Nemadomfel (1x01, Story4, 18:30)
Miss Fisher rejtélyes esetei (3x01, Duna TV, 18:35)

musorajanlo_10_4.jpg

Nem csak csütörtökönként, hanem vasárnap kora esténként is képernyőn lesz Kadarkai Endre a Story4-en. Az Arckép mellett ugyanis másik műsorral is jelentkezik majd hétről hétre. A Nemadomfel olyan emberek életét, történetét mutatja be, akik erősek tudtak maradni, és fel tudtak állni az őket ért megpróbáltatások, tragédiák után. Este pedig megkezdi harmadik évadát az ausztrál krimi, a Miss Fisher rejtélyes esetei.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása