Egyre közelebb a rekordhoz a magyar származású színésznő

2017. május 13. - Jasinka Ádám

Az Egyesült Államokban a napokban döntenek arról a tévétársaságok, hogy mely sorozataik, saját gyártású műsoraik folytatódjanak, és melyek érjenek esetenként ideje korán véget. Az amerikai piacon futó szériák elég jelentős része hazánkban is képernyőn van, így egy-egy folytatásról szóló hír bizony minket, magyar nézőket is érint. Az egyik tegnap éjszakai bejelentés pedig különösképpen.

mariskahargitayrekordkozel.jpg

Ugyan az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály már jó pár éve nem része egyik magyar tévécsatorna kínálatának sem, a főszereplője, a magyar származású Mariska Hargitay hamarosan igen komoly rekordot dönthet meg. Az amerikai NBC adó ugyanis megrendelte az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 19. évadát, amely a tervek szerint idén szeptemberben kezdődik majd.

Az 1999-ben indult sorozat így egy évadra kerül attól, hogy beállítsa az anyasorozat, az Esküdt ellenségek 20 évados rekordját, és kettő szezonra lesz attól, hogy minden idők leghosszabb ideig képernyőn levő, főműsoridős, élő szereplős, fikciós amerikai sorozata legyen. Ha ez bekövetkezik, akkor a Mariska Hargitay által játszott Olivia Benson lesz az Esküdt ellenségek-univerzum leghosszabb ideig, megközelítőleg 480 epizódban szereplő karaktere.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása