Augusztustól megszűnik a közmédia egyik szolgáltatása

2017. május 12. - Jasinka Ádám

Habár még a tévécsatornák műsorán keresztül fogyasztja a legtöbb ember a különféle sorozatokat, filmeket, egyre inkább kezdenek elterjedni a tévézést kiváltó legális alternatívák. Közel öt évvel ezelőtt a közmédia elindított egy online szolgáltatást, amin kevesebb mint havi ezer forintért vissza lehetett nézni olyan magyar sorozatokat mint a Szomszédok, a Nyolc évszak, az Egynyári kaland vagy a Tűzvonalban.

teleteka_nyolcevszak.jpg

Ezek mellett pedig színházi közvetítéseket, filmeket és hangoskönyveket is találhatott magának az, aki előfizetett a Teletékára. A mai napon azonban bejelentették, hogy augusztus 1-től megszűnik ez a szolgáltatás. A közmédia régi és új tartalmai a jövőben egy új platformon lesznek majd elérhetőek, melyről tájékoztatást a későbbiekben adnak - adta hírül a Teletéka a Facebook oldalán.

Akinek élő előfizetése van a Teletéka szolgáltatására, az mindenképpen írjon a kapcsolat@teleteka.hu email címre, mivel a befizetett összeg időarányosan fennálló részét visszatérítik.

Fotó: port.hu/Nyolc évszak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása