Júniustól már hiába keressük ezt a VIASAT3-as műsort

2017. május 10. - Jasinka Ádám

Április közepén indította el legújabb saját gyártásban készülő valóságshow-ját a VIASAT3, az angol Ex on the Beach és az Éden Hotel kvázi keresztezett változatát. A hetente csak négy adással jelentkező műsorról sajnos alig áll rendelkezésünkre nézettségi adat, de nem a nézőszám alakulása miatt döntöttek úgy, hogy júniustól a Bódi Sylvi vezette reality már nem lesz képernyőn.

exekazedenbenfinale.jpg

A műsor ugyanis véget ér. A tévécsatornától kérdésünkre megtudtuk, hogy az Exek az édenben május 25-én, csütörtök este finálézik és a rá következő héttől minden visszaáll a "régi" kerékvágásba. Május 29-én visszatér a Lucifer, és hétfő esténként 9 órától jelentkezik majd a legfrissebb epizódokkal. Május 30-án, dupla résszel finálézik az Időutazók, május 31-től pedig pár héten keresztül dupla dózisban kapjuk Flash - A Villám legújabb kalandjait.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrMatyee · http://amateurgirls.blog.hu 2017.05.12. 15:26:59

Emiatt a Mutáns műsor miatt nem láttam eddig 4 részt a FLASH-ből és még akkor 2 részt nem tudok megnézni mert a majdnem este 11-es kezdés nekem már nem alkalmas időpont . Pedig simán megtehették volna azt hogy ezt a Xart 22:00-kor kezdik és előtte leadják a FLASH-t.
süti beállítások módosítása