Új tévéadó folytatja a közkedvelt tehetségkutatót

2017. május 09. - Jasinka Ádám

Nem sokkal az ezredforduló után indult és pár év alatt azonnal meghódított mindent és mindenkit. Az egyik legkedveltebb, és talán az egyik legrégebbi énekes tehetségkutató, az American Idol tavaly tavasszal végleg elköszönt az amerikai tévénézőktől. Legalábbis akkor úgy tűnt, hogy végleg. Az amerikai FOX-on 15 évadot megélt, roppant népszerű tévéműsor azonban visszatér!

americanidolvisszateres2.jpg

Az új évadról még nem árultak el semmi konkrétumot, csupán azt tudni, hogy nem az eddig neki otthont adó tévécsatornán, hanem az ABC-n lesz majd látható valamikor a 2017-2018-as szezonban. Anno a Castle-t és a Született feleségeket is vetítő tévéadónak jelenleg nincs énekes showműsora, csak a helyi Szombat esti láz, valamint A nagy Ő férfi és női verziója számít náluk nagyszabású produkciónak. Az American Idol érkezése azonban gyökeres változást hozhat majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása