Négy estét is Oscar-díjas rendezőkre bíz az egyik tévécsatorna

2017. május 09. - Jasinka Ádám

Május öt keddi napjából négy estéjén az Oscar-díjas filmrendezőké, és egy-egy híres munkájuké lesz a terep a Paramount Channelen. A legendás direktorok sorát május 9-én este 9 órai kezdéssel Oliver Stone és a "Született június 4-én" nyitja. A rá következő héten is egy Tom Cruise főszereplésével készült mozi, a "Különvélemény" érkezik, melynek rendezői székében Steven Spielberg foglalt helyet.

paramountchannel_rendezokhava.jpg

Május 23-án este a nemrég elhunyt Jonathan Demme 2004-ben bemutatott filmjét, "A mandzsúriai jelölt"-et tűzi képernyőjére a Paramount Channel. A Meryl Streep és Denzel Washington nevével is fémjelzett alkotás után, május 30-án pedig Roman Polanski megrendítő történelmi drámája, "A zongorista" lesz majd látható.

21:00-tól a Paramount Channelen:
Május 09.: Született július 4-én
Május 16.: Különvélemény
Május 23.: A mandzsúriai jelölt
Május 30.: A zongorista

Fotó: Paramount Channel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása