Tavaszi évadpremierek az RTL kábelcsatornáin

2017. május 08. - Jasinka Ádám

Tavasz utolsó hónapjában felfrissíti kábelcsatornáinak kínálatát az RTL Magyarország, és képernyőre tűz négy évadfolytatást, melyek közül három minden hétköznap este új részekkel jelentkezik majd!

A premierek sorát a Rosewood nyitja. A Cool műsorán tavaly indult krimisorozatból jelenleg az első évad ismétlése látható, de amint véget ér a 22 epizódos etap, rögtön jön is az újabb felvonás. A szintén 22 részből álló második szezon május 10-én, 19:10-kor debütál és minden hétköznap este képernyőn lesz a Coolon. Emiatt viszonylag hamar kifut, és június elején már véget is ér a premier évad.

rtl2tavasz_1.jpg

A sort a Graceland - Ügynökjátszma harmadik és egyben utolsó etapja folytatja. A méltatlanul hanyagolt akciósorozatból jelenleg is premier részeket nézhetünk, ugyanis az RTL2-n a szinkronosan még nem vetített második évad látható. A szezonfinálé másnapján, május 11-én, 11:00-kor lesz a harmadik évad premierje, és mivel csak 13 epizódból áll a befejező évfolyam, így május végén elköszönünk ettől a szériától.

A Gracelanddel egy napon, május 11-én indul a Foglalkozásuk: Amerikai negyedik évada, a Cool műsorán 23:00-tól. A díjnyertes kémdráma 2013 óta látható az Egyesült Államokban és odaát jelenleg az ötödik évadát vetítik. Ez a sorozat lesz az egyedüli ebből a négyesből, amelyik hetente csak egy új résszel jelentkezik majd, így a szezonfinálé augusztus elején kerül idehaza adásba.

rtl2tavasz_2.jpg

A premierek sorát Az élet csajos oldala legfrissebb, hatodik szezonja zárja. Az RTL2 műsorán május 17-én, késő éjszaka, 23:30-kor debütáló új évad minden hétköznap adásban lesz, így június közepére már el is fogynak a magyar szinkronnal le nem vetített epizódok. Az Egyesült Államokban idén áprilisban ért véget a hatodik évad, és egyelőre kérdéses a folytatás, mivel még mindig nem erősítették meg, hogy visszatérnek-e ősszel a csóró csajok.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása