Heti műsorajánló (május 8-14.)

2017. május 07. - Jasinka Ádám

Előfordult már, hogy nem jutott minden napra premier, de hogy egészen szerdáig kelljen várni az első újdonságokra, na az fura. Mindenesetre lesz mit nézni, hiszen több krimisorozat is új részekkel folytatódik, visszatérnek az Egyesült Államokban "alvó" orosz kémek, elrajtol a korrupció mélyébe hatoló Paktum folytatása és szombatra költözik második évadával az utóbbi idők legüdítőbb magyar sorozata. Ha a Továbbra kattintasz, megmutatjuk, mire lesz érdemes odakapcsolni a jövő héten.

musorajanlo_9.png

Szerda (május 10.)

Rosewood (2x01, Cool TV, 19:10)
Gyilkos elmék: Túl minden határon (2x01, AXN, 22:00)

musorajanlo_9_3.jpg

Este indul a Rosewood című krimisorozat második évada, amelyben a címszereplő egy magánpraxist fenntartó kórboncnok, aki besegít a helyi szerveknek azokban az ügyekben, amiket természetesen nem tudnának az ő segítsége nélkül megoldani. Késő este pedig átlépjük az államhatárt, ugyanis elstartol az egykori New York-i helyszínelő, Gary Sinise vezetésével a Gyilkos elmék: Túl minden határon második szezonja.

Csütörtök (május 11.)

Tyrant - A vér kötelez (2x01, Prime, 00:20)
Graceland - Ügynökjátszma (3x01, RTL2, 11:00)
Ingatlancápák (3x01, VIASAT3, 17:35)
Foglalkozásuk: Amerikai (4x01, Cool TV, 23:00)

musorajanlo_9_4.jpg

Az éjszakai baglyoknak kedvez a TV2 Csoporttal azzal, hogy a Tyrant - A vér kötelez második évados premierjét a rendkívül előkelő időpontba, nem sokkal éjfél utánra tette. Délelőtt elindul a Graceland - Ügynökjátszma, a méltatlanul hanyagolt akciósorozat utolsó szezonja, délután az Ingatlancápák című reality újabb etapja rajtol - mindkettő napi vetítéssel. Este pedig bemutatják a Foglalkozásuk: Amerikai című kémdráma folytatását, amely előbbiekkel ellentétben hetente csak egy friss epizóddal jelentkezik majd.

Szombat (május 13.)

Egynyári kaland (2x01, Duna TV, 19:30)

musorajanlo_9_1.jpg

Két évvel ezelőtt ez a sorozat okozta sokak számára talán a legnagyobb meglepetést. Persze, a kritikusok körében az Aranyélet lett a legjobb (ahogyan tavaly is), de a legcoolabb, legkedvesebb, legszerethetőbb sorozat egyértelműen az Egynyári kaland volt. Nagy szerencsénkre pedig nem lett egy nyári ez a kaland.

Vasárnap (május 14.)

Paktum (2x01, HBO3, 21:00)

musorajanlo_9_2.jpg

A norvég alappal rendelkező Paktumból a második évad is elér hozzánk, és ennek szerintem elég sokan örülnek. A fanatikusoknak ajánlott bepróbálni az eredeti norvég, és a nemrég készül cseh változatot is.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása