Heti műsorajánló (május 1-7.)

2017. április 30. - Jasinka Ádám

De régen volt, hogy minden napra jutott valami premier... Persze így sem panaszkodhatunk, hiszen elindul napiban egy vadonatúj kórházas széria, szintén napiban folytatódik egy drámasorozat, bemutatkozik az RTL Klub új realityje, debütál egy kosztümös orvosos sorozat és elég nagy kihagyás után folytatódik az ismert mesealakokat felvonultató történet is. A Továbbra kattintva megnézhetitek, mire lehet érdemes odakapcsolni a jövő héten.

musorajanlo_8.png

Hétfő (május 1.)

Heartland (9x01, Story4, 11:30)
Hope Klinika (1x01-02, Story4, 16:55)

musorajanlo_8_1.jpg

A Story4 jó pár újdonsággal készül erre a hétre. A munka ünnepén indítják el a Heartland kilencedik évadát, napiban, de nem ám szimpla részekkel. Nem. Duplázva fogják vetíteni, és nem ismétlik, szóval aki nem szeretne lemaradni a friss epizódokról, az már most állítsa be a sorozatfelvételt. Szintén észnél kell lenni a Hope Klinikánál is, bár itt a dupla epizódok közül az első mindig az előző napi ismétlése lesz.

Kedd (május 2.)

Házasság első látásra (1x01, RTL Klub, 18:55)

musorajanlo_8_4.jpg

A munka ünnepe után, kedden este indítja az RTL Klub a Házasság első látásra című műsorát, amely A Konyhafőnök VIP váltása lesz. Meglátjuk, hogy ez a szokatlan formátumú párkereső reality hogyan fekszik majd a nézőknek. A műsorról hamarosan részletesebben is beszámolunk, és megmutatjuk, mit érdemes róla tudni.

Szerda (május 3.)

Felmentő ítélet (1x01, FilmBox Premium, 21:00)

musorajanlo_8_5.jpg

A FilmBox újabb premierje egy norvég széria lesz, amely az előzetes infók alapján nem hiszem, hogy csalódást okoz majd. Lesz benne krimi, thriller és talán a gazdasági élet olyan szintjeire is lesüllyedhetünk, ahol semmi sem szent és a cél érdekében bármit megtesznek az emberek. A Felmentő ítélet magyar hangjainak névsorát ide kattintva olvashatjátok el.

Szombat (május 6.)

Észak és Dél nővérei (1x01, Story4, 22:00)

musorajanlo_8_2.jpg

Csütörtököt és pénteket átugorva szombaton találjuk magunkat és az Észak és Dél nővérei című kosztümös orvosos sorozatot. Az Egyesült Államok közszolgálati televíziójára készült szériából két évadot forgattak, a helyszíne Alexandria, ami javában nyögi az amerikai polgárháború szörnyűségeit. Az igaz történetek, valós levelek és személyek inspirálta széria főszereplői között megtaláljuk Mary Elizabeth Winsteadet, Josh Radnort és Jack Falahee-t is.

Vasárnap (május 7.)

Egyszer volt, hol nem volt (5x01, Petőfi TV, 20:10)
Szilícium-völgy (4x01, HBO3, 19:00)

musorajanlo_8_3.jpg

Elég hosszú szünet után folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt, méghozzá úgy, hogy bár a premier vasárnap lesz, a friss részek heti kétszer, szombat és vasárnap este kerülnek majd képernyőre. Az Egyesült Államokban a hatodik évad fut a produkcióból, így annyira nincs nagy lemaradása a köztévének. A másik vasárnapi premier pedig az HBO számteches komédiája, a Szilícium-völgy negyedik évada lesz.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása