Szünet nélkül érkezik az egyik AXN-es premier sorozat folytatása

2017. április 25. - Jasinka Ádám

Április 19-én este indult az AXN White műsorán az idehaza is közkedvelt török színésznő, Beren Saat újabb sorozata. A bosszú, amely az azonos című amerikai széria török feldolgozása, 2013 és 2014 között volt képernyőn Törökországban és összesen 44 darab másfél óra hosszúságú epizód készült belőle.

abosszumasodikevad.jpg

Magyarországon a török sorozatok egy-egy epizódját általában két-három felé vágva tűzik adásba, mivel a műsorszerkezet a 40-50 perc hosszú részekhez alkalmazkodva lett szinte mindegyik tévéadón kialakítva. Az AXN-nél azonban úgy gondolták, hogy megtartják az eredeti epizódhosszt és az itthon megszokott napi sugárzást is. A szinkronstúdiónak ez vélhetően óriási mennyiségű munkát jelentett.

A gyors vetítésnek köszönhetően pedig egy hónap alatt le is adják az első évadot, és már május közepén elérkezünk a szezonfináléhoz. A jó hír azonban az, hogy nem küldik nyári szünetre a produkciót - ellentétben a Végtelen szerelemmel - hanem már a finálé másnapján, május 19-én bemutatják a második évad első epizódját. A szezonpremier a korábbiaktól eltérő időponttól, 19:50-től lesz majd látható az AXN White műsorán.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről? Akkor lájkolj minket!

 

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása