Romantikus és sci-fi sorozatokkal bővül a magyar HBO kínálata

2017. április 21. - Jasinka Ádám

Már korábban is előfordult, de az elmúlt pár hónapban vált igazán rendszeressé, hogy az HBO-ra érkező újdonságok az amerikai premierrel egy időben, de néha még azt is megelőzve felkerülnek a tévéadó online felületére, az HBO GO-ra. Ez az a szolgáltatás, ami minden HBO előfizető számára elérhető, és melyen sok sorozat első epizódja regisztráció nélkül megtekinthető.

hbogoujdonsagok1.jpg

Az HBO GO-n már jóval a hazai tévés premier előtt elérhető volt magyar nyelven például Az ifjú pápa teljes első évada, de a Tom Hardy nevével fémjelzett Tabu, a dán Szívtelen, vagy A pokoltól délre (South of Hell) is a tévés bemutatónál előbb nézhetővé vált eredeti nyelven, magyar felirattal és vagy szinkronnal is. Megelőzi majd a tévés premiert áprilisban A szolgálólány meséje, május végén a Twin Peaks és júliusban a Trónok harca is. De ez nem minden. A Továbbra kattintva mutatjuk, milyen új sorozatok érkeztek most.

Az elmúlt pár hétben több újdonság is felkerült az HBO GO-ra. Az egyik az idehaza az AXN-en és nemrég a Dunán is futott sorozat, A fehér királyné folytatása, A fehér hercegnő. Az 1400-es évek második felében, a Rózsák háborúja idején játszódó kosztümös szériából hetente érkeznek az új epizódok, de egyelőre szinkron nélkül. A Philippa Gregory regényéből készült produkció főszereplője Elizabeth, yorki hercegnő (Jodie Comer) és leendő férje, VII. Henrik (Jacob Collins-Levy).

hbogoujdonsagok2.jpg

Nemrég indult, de az HBO GO-n magyar felirattal máris nézhető John Ridley, a 12 év rabszolgaság forgatókönyvírójának tollából született hat részes sorozat, a Gerilla. Az Egyesült Királyság politikailag robbanásveszélyes időszakában, az 1970-es években játszódó történet főszereplője egy szerelmespár, akik kiszabadítanak egy politikai foglyot, létrehoznak egy radikális csoportosulást, hogy egy, a fekete aktivizmus minden formáját üldöző kémelhárító egység ellen forduljanak. A főszerepben Idris Elbát (Luther) és Freida Pintot (Gettómilliomos) láthatjuk.

hbogoujdonsagok3.jpg

A harmadik premier A Klikk című, elsősorban fiatal nőknek szóló angol sorozat. A történet főhőse Holly (Synnove Karlsen) és Georgia (Aisling Franciosi), gyerekkori barátnők, akik egyszerre kezdik meg első évüket az egyetemen. Holly nyugodtabb, óvatosabb, míg Georgia minden őrültségre azonnal rábólint. Az egyik tanáruk előadása olyan nagy hatással van rájuk, hogy elhatározzák, csatlakoznak a professzor elit programjához, de nem is sejtik, hogy ezzel próbára teszik a barátságukat.

hbogoujdonsagok4.jpg

A negyedik újdonság pedig egy sci-fi, A 404-es dimenzió, amely hihetetlen utazás a tudományos fantasztikum világában. A szériát az internet 404-es hibakódja inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be fura történetekkel. Ebben, a finoman szólva sem tipikus sorozatban az akciótól a horrorkomédiáig mindent megtalálhat a néző, miközben a vendégszereplők táborát olyan sztárok erősítik mint Sarah Hyland (Modern család), Patton Oswalt (A SHIELD ügynökei) vagy Lea Michelle (Glee - Sztárok leszünk).

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása