Bréking! Velük indul újra a Morning Show

2017. április 19. - Jasinka Ádám

A Class FM volt az elmúlt jó pár évben az ország leghallgatottabb rádiója, köszönhetően elsősorban a hétköznap reggelente jelentkező Morning Show-nak. 2016. november 19-én azonban lejárt az országos sugárzást lehetővé tevő frekvenciaengedélyük, és mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg ezt újabb öt évre, ezért a rádió vezetősége úgy döntött, hogy internetes rádióadóként működteti tovább a Class FM-et.

ujmorningshow.jpg

A Morning Show-t sikerre vivő műsorvezetők, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani tavaly decemberben bejelentették, hogy Reggeli Show néven a több éves szünet után újrainduló Rádió 1-en térnek vissza, nem sokkal előttük pedig két másik oszlopos Class FM-esről, Vágó Pirosról és Abaházi Csabáról is kiderült, eligazolnak a Sláger FM-hez.

A Class FM tulajdonosa, akié a Morning Show név is, viszont nem tett le arról a tervéről, hogy immáron online rádióműsorként visszahozza egykori húzó produkcióját. Pár hete már lehetett arról olvasni, hogy Stohl Andrással indul újra a műsor, de most jelentették be hivatalosan, hogy Stohl András, Janklovics Péter humorista és Pataki Zita, az RTL Klub időjósa alkotja majd az új csapatot. A megújult Morning Show április 20-tól minden hétköznap délelőtt, 6 és 10 óra között jelentkezik majd, és kizárólag online lesz elérhető.

Fotó: classfm.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása