Hamarosan folytatódik Morgan Freeman isteni sorozata

2017. április 12. - Szabó Dániel Szada

storyofgodwithmorganfreeman_01.jpg

Az Oscar-díjas amerikai színész, Morgan Freeman nem csupán a filmvilágban bukkan fel rendre bölcs karaktereket megformálva (gondoljunk csak A Minden6ó című vígjátékra, amelyben magát Istent alakította), de rendszeresen megfordul a televíziócsatornákon is egy-egy dokumentumfilm narrátoraként vagy éppen legfőbb alakjaként. Ilyen műsor a National Geographic saját gyártású sorozata, a 2016-os, Emmy-díjra is jelölt Isten nyomában Morgan Freemannel is, amelynek teljes második évadát láthatják húsvétkor a magyar nézők. 

A három epizódból álló második szezon minden része más-más témát vizsgál meg, így miközben Morgan Freeman körbeutazza a világot, hogy a tudósokat, vallási vezetőket és "isteni kiválasztottakat" szólaltasson meg (például egy olyan kilencéves kisfiút, aki a tibeti szerzetesek szerint egy láma reinkarnációja), olyan kérdésekre keresi a választ, minthogy milyen lehet a mennyország és a pokol és van-e bizonyíték Isten létezésére? A legendás színész eképpen nyilatkozott a sorozatról, amiben műsorvezetőként és alkotóként is részt vesz: 

„A sorozat készítése során fantasztikus érzés volt újra felfedezni, hogy hittől, kultúrától és ideológiától függetlenül mennyire hasonló kérdések foglalkoztatják világszerte az embereket az élet nagy rejtélyeivel kapcsolatban. Abban reménykedem, hogy a második évad az első szériához hasonlóan nemcsak szórakoztató és informatív lesz, de gondolatokat is ébreszt és párbeszédre sarkall, minek köszönhetően jobban megértjük majd eltérő vallású embertársainkat szerte a világon.”

Az Isten nyomában Morgan Freemannel második évadát húsvétkor, április 15. és 17. között, esténként 20 órakor tűzi műsorára a National Geographic, méghozzá Papp János narrálásával. 

Forrás: FOX Hungary

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása