Szinkroninfó: Fatmagül, Gyökerek, Angie Tribeca, Futurama, Into the Badlands

2017. április 11. - Jasinka Ádám

Fatmagül

Hamarosan újabb ismert színésszel bővül a Fatmagül csapata, megérkezik ugyanis a Megtört szívekben is játszó Civan Canova, aki Fatmagül ügyvédjét fogja alakítani. Míg a szintén TV2-s Megtört szívekben Beregi Péter szinkronizálja a török színészt, addig itt Rosta Sándor hangján szólal majd meg.

Into the Badlands

Márciusban indult el az AMC-n az Into the Badlands második évada, melynek története az első szezon fináléja után hat hónappal később és több új szereplővel folytatódott. A Mérnököt alakító Stephen Walters magyar hangja Mészáros Máté lett, a Nick Frost játszotta Baije-t Kerekes József szinkronizálja, a Mestert megformáló Chipo Chungnak pedig Pálmai Anna kölcsönzi a hangját. A visszatérő karakterek közül az Özvegy új hangot kapott, és Balsai Móni helyett Szávai Viktória szinkronizálja.

Gyökerek és Angie Tribeca

A Gyökerek március közepe óta látható a FilmBox Prémium műsorán, az Angie Tribeca pedig múlt csütörtök óta a Comedy Central kínálatát színesíti. Mindkét sorozatban közös, hogy korábban az HBO vetítette őket magyar szinkronnal. Megkérdeztük a tévéadókat arról, hogy készíttettek-e saját magyar változatot, de azt a választ kaptuk, hogy mind a Gyökerek, mind az Angie Tribeca az HBO-s szinkronnal kerül adásba.

Futurama

A múlt héten indult el idehaza a Humor+ műsorán a Futurama utolsó évada. Mivel ehhez korábban nem készült még szinkron, ezért a TV2 Csoport megbízásából forgatták a magyar változatot és bár sokszor a nagy kihagyás után folytatódó munkáknál fenn áll a veszélye, hogy cserélni kell a hangokat, itt szerencsére nem volt probléma. A hét főszereplő figura ugyanazon a hangon szól, ahogy korábban is. A részletes infókat ezen a linken találjátok.

A hónap szinkronja szavazás: 2017. március

Friss szereposztások: Harlan Coben bemutatja: Az ötödik, Paktum, Winnetou, Szívtelen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása