Újabb tévéadókon választhatjuk az eredeti hangsávot

2017. április 07. - Jasinka Ádám

Azzal, hogy megjelentek a különböző media- és set-top boxok olyan kényelmi funkciók váltak elérhetővé mint az adás felvétele, megállítása és visszatekerése, valamint a hangsáv kiválasztása. Aki magyar szinkron helyett eredeti nyelven, esetleg felirattal szeretne megnézni egy filmet vagy sorozatepizódot, az ma már szinte bármelyik tévéadóra kapcsolva megteheti ezt. Azonban még mindig vannak olyan csatornák, ahol ez az opció nem érhető el.

viasateredetihangsav.jpg

Az egyik legnézettebb kábelcsatorna páros most tavasszal csatlakozott azon adók sorához, amelyeknél kiválasztható, mely hangsávot szeretnénk hallgatni. Áprilistól a VIASAT3 és a VIASAT6 kínálatának jelentős részéhez elérhetővé vált a magyar mellett az eredeti hang is - írta meg a DTV News. Ezt a funkciót a UPC Direct, a Telekom és a Vidanet előfizetői már használhatják, de vélhetően hamarosan mindegyik szolgáltatónál megjelenik majd.

Fotó: Viasat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.04.07. 20:18:30

Üzenem nekik hogy a illene már mind a két csatornát a nagyobb szolgáltatóknál HD-be is adni, mert alig van Viasat 3 HD elérhető, a 6 meg talán sehol se, ami 2017-ben ultragáz.

Jasinka Ádám 2017.04.07. 22:01:27

@Flankerr: Valahol elérhető HD-ben is? Mert szerintem nem. De dolgoznak rajta, és hamarosan már náluk is a legjobb képminőségben jön, aminek jönnie "kell".

Flankerr 2017.04.07. 22:52:51

@Jasinka Ádám: Na, legalább dolgoznak rajta :)
Tavaly valamikor átnéztem 4 nagy szolgáltató (UPC, Digi, Telekom, Invitel) HD kínálatát és meglepetésemre valamelyiknél láttam Viasat 3 HD-t, de már nem emlékszem melyiknél
süti beállítások módosítása