Mikor folytatódnak a Viasatos sorozatok? (frissítve!)

2017. április 04. - Jasinka Ádám

Mivel a Viasat-adókra mostanában több premier is érkezett, ezért az új műsorrend kapcsán kapva kaptunk az alkalmon és megkérdeztük a tévéadótól, hogy egyes, talán sok néző számára már elfeledett sorozatokból mikor érkeznek az új évfolyamok. Nagy szerencsére minden kérdésünkre biztató választ kaptunk!

viasataxnpremierek.jpg

Mint megtudtuk, hamarosan megérkezik a VIASAT3 műsorára a Supergirl második évada, a közeljövőben pedig immáron a negyedik évadával fog folytatódni a VIASAT6-on a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet című vígjátéksorozat. Ősszel tér vissza a VIASAT6-ra Az utolsó remény és harmadik évadával behajózik a nézők kikötőjébe. Szintén erre a tévécsatornára érkezik majd valamikor az év folyamán a Bates Motel - Psycho a kezdetektől ötödik, és egyben utolsó évada, melyben Rihanna is szerepet kapott.

Egészen új és friss hír, hogy az AXN-en hamarosan bemutatják a Feketelista idén indult spinoffját, a Ryan Eggold és Famke Janssen főszereplésével készült The Blacklist: Redemptiont is. (UPDATE) Az anyasorozat, azaz a Feketelista viszont sajnos nem folytatódik idehaza.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása