Heti műsorajánló (április 3-9.)

2017. április 02. - Jasinka Ádám

musorajanlo2.jpg

Az előző héthez képest viszonylag kevesebb premier tartalom jön majd velünk szembe, ha a távkapcsolót kezünkbe véve a hazai televíziós piac kínálatának sztrádáján kívánunk, a sebességhatárt betartva száguldozni. A legnagyobb durranás kétségtelenül A szökés folytatása lesz, de megkezdődik idehaza is a Futurama utolsó részeinek sugárzása, és elindul többek között egy európai krimisorozat is. A TOVÁBB-ra kattintva megnézhetitek, milyen premierek is lesznek a héten.

Hétfő (április 3.)

Outcast (2x01, FOX, 23:00)

musorajanlo_4_3.jpg

Egész jó felvezetéssel, a The Walking Dead hetedik évadának szezonzárója után debütál, megelőzve az amerikai premiert az Outcast második évada. Az ördögűzős szériát az előbb említett zombis sorozatot is jegyző Robert Kirkman, valamint Paul Azaceta neve fémjelzi, így aki egy igazán hátborzongató, remek hangulatú horrora vágyik, az adjon egy esélyt az Outcastnek és gyorsan zárkózzon fel.

Kedd (április 4.)

Gyilkos elmék (12x01, AXN, 21:00)
Váltságdíj (1x01, AXN, 22:00)

musorajanlo_4_4.jpg

A Gyilkos elmék tizenkettedik évadában sok változás lesz, hiszen egy alap szereplő már nem is tért vissza, egyet pedig úgy penderítettek ki a viselkedése miatt, hogy a lába sem érte a földet. A botrányról itt, az egyik új karakter magyar hangjáról pedig itt olvashattok bővebben. A Gyilkos elmék felvezetésével pedig elindul egy új európai krimisorozat, a Váltságdíj, ami igazán nem is krimi lesz, hiszen a főszereplője egy túsztárgyaló.

Csütörtök (április 6.)

A szökés (5x01, Prime, 21:00)

musorajanlo_4.jpg

Ezt a premiert várja talán a legtöbb hazai néző. Aki anno rajongott A szökésért, az biztosan ott ül majd a képernyők előtt és élvezi, hogy két nappal az amerikai premier után már magyar szinkronnal nézheti a jól megismert karaktereket - akik a jól megszokott magyar hangjaikon szólnak majd.

Péntek (április 7.)

Futurama (9x01, Humor+, 22:30)

musorajanlo_4_1.jpg

A magyar számozás szerint ez lesz a kilencedik évad, de technikailag ez a hetedik évad második felét jelenti majd. 13 rész lesz csupán, nem sok, de a TV2 Csoport ezt a szériát is megmentette, jobban mondva kimentette az évek óta kallódó sorozatok medencéjéből.

Szombat (április 8.)

A semmi közepén (8x01-02, HBO3, 12:05)
Sr. Ávila (3x01, Cinemax, 20:00)

musorajanlo_4_2.jpg

A hétvége is tartogat számunkra pár érdekességet, bár nem annyit, mint az előző. Az HBO-ra a Modern család legfrissebb évada mellé megérkezik A semmi közepén, ami - döbbenetes - már a nyolcadik évadát tapossa az Egyesült Államokban. Nem előkelő időpontban, ebéd alatt kerül majd adásba, de legalább dupla részekkel érkezik ez a sorozat. Szintén szombaton, de már este debütál a mexikói krimi, a Sr. Ávila harmadik évada. Nem sokan ismerhetik ezt a sorozatot, bevallom, én sem láttam sokat belőle, de a Cinemax becsületére legyen mondva, hogy elhozzák ebből is a folytatást.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Fotó: Prime/Humor+ Sajtószoba, HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.04.03. 20:54:14

"A semmi közepén, ami - döbbenetes - már a nyolcadik évadát tapossa az Egyesült Államokban"
Nincs ebben semmi meglepő, egyszerre indult a Modern Family-vel, sőt 5-6 évig egy napon mentek ;)
Ami valóban meglepő hogy egy ennyire más jellegű sorozat még azt is túlélte hogy áttették keddre, és még mindig teljesen elfogadható a nézettsége.
süti beállítások módosítása