Véglegessé vált A Nagy Duett mezőnye

2017. március 16. - Jasinka Ádám

A Nagy Duett volt a tavalyi év legnézettebb műsora, így nem az volt a kérdés, hogy visszatér-e, hanem hogy kiket sikerül szerződtetni mint profi és mint "amatőr" énekesek. A ma megtartott sajtótájékoztató alapján a TV2-nél igencsak bíznak ebben a műsorban és a lehető legszélesebb körből válogattak, szinte minden korosztálynak és ízlésnek szeretnének szórakozást nyújtani. Énekelni fog orvos, színész, profi táncos és sportoló, mentalista és szakács is.

anagyduettnevsor.jpg

Az már a múlt héten kiderült, hogy A Nagy Duett ötödik évada április 2-án, vasárnap este 18:50-kor kezd majd, arról azonban csak ma hullt le a lepel, hogy ez a szezon, akárcsak a tavalyi, 10 adásból fog állni. Ami pedig szintén nem változott, az a zsűri összetétele, így ebben az évadban is Szulák Andrea, Kasza Tibi és Cooky látja majd el kritikus, csípős vagy éppen humoros megjegyzésekkel a versenyzőket. A műsort azonban már nem Liptai Claudia és Majka, hanem Till Attila vezeti majd - egyedül.

A Nagy Duett ötödik évadának versenyzőpárosait a TOVÁBB mögött találjátok.

Oláh Gergő és Zimány Linda
Fábián Juli és Győrfi Pál
Vincze Lilla és Apáti Bence
Judy és Erdei Zsolt
Janicsák Veca és Simon Kornél
Völgyesi Gabi és Sági Szilárd
Vastag Csaba és Ábrahám Edit
Csipa és Mádai Vivien
Jolly és Hódi Pamela
Tolvai Renáta és Danny Blue
Peller Károly és Stohl Luca
Emilio és Ábel Anita

Fotó: TV2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálovics Tibor 2017.03.16. 15:45:50

Erdei Zsolti biztos király lesz, és miatta valószínű, hogy bele is fogok nézni a neten a műsorba :D Anno még Apostol koncerteken is lépett fel az együttessel, mint meglepetésvendég.
süti beállítások módosítása