Különkiadásokkal tér vissza a Showder Klub

2017. március 10. - Jasinka Ádám

Közel tíz éve, 2008. áprilisában indult el az RTL Klub képernyőjén a Showder Klub és töretlen lendülettel azóta is képernyőn van. Az évente két évaddal, kétszer nyolc résszel jelentkező műsor vadonatúj, premier részei 2015 óta azonban már nem a főadón, hanem az ismétléseket is nagy sikerrel, rendszeresen vetítő RTL2-n láthatóak. A sorban következő évad már a 19. lesz, és pár nappal hamarabb kezd majd, mint a tavaly tavaszi szezon.

showderklubs19premier.jpg

A Showder Klub legújabb részeit március 27-től láthatjuk majd az RTL2 műsorán. A hétfő esténként 22 órától jelentkező évaddal visszatérnek a műsor legismertebb humoristái, és lehetőséget kapnak majd az ifjú stand-uposok is. A tavaszi szezonban érkezik több különkiadás is, melyek a Showder Klub bemutatja címet kapták. Ezekben önálló, egész estés produkciókkal lép majd fel Aranyosi Péter, Dombóvári István, a Dumaswing (Kovács András Péter, Illés Ferenc és Janklovics Péter) és a Szomszédnéni Produkciós Iroda is.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.03.10. 20:16:13

Na, ez jó hír :) Főleg a Dumaszwingnek örülök, csípem őket.
süti beállítások módosítása