Kiderült, mikor és kikkel indul A Nagy Duett új évada

2017. március 10. - Jasinka Ádám

Hatalmas meglepetésre a tavalyi év legnézettebb műsora A Nagy Duett lett, lekörözve a visszatérő X-Faktort, és a 2015-ben a kétmilliós nézettséget is elérő, de a következő évadára picit meggyengülő Sztárban sztárt is. Nem volt tehát kérdés, hogy folytatódni fog a showműsor, amely az évek alatt a TV2 talán legszórakoztatóbb saját gyártásává vált.

anagyduetts5janicsak.jpg

A Nagy Duett ötödik évada április 2-án, vasárnap este veszi kezdetét, és ugyan még hivatalosan nem ismertették a versenyzők névsorát, azt már lehet tudni a Blikknek is köszönhetően, hogy a profik sorát erősít Janicsák Veca, Tolvai Renáta, Judy, Fábián Juli, Vincze Lilla, Völgyesi Gabi, Oláh Gergő, Vastag Csaba, Jolly, Emilio, Csipa és Peller Károly, az "amatőrök" mezőnyében pedig feltűnik majd a hírek szerint Stohl Luca (Stohl András lánya) és a Barátok köztben sokáig Claudiát alakító Ábrahám Edit is. A teljes névsort, a zsűritagok és a műsorvezetők nevét a jövő héten jelentik be, és mi is beszámolunk majd róluk.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Bársony Bálint

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálovics Tibor 2017.03.10. 20:21:51

Ábrahám Edit aztán nagyon "amatőr",ha játszott az István a király egyik feldolgozásában is.

Jasinka Ádám 2017.03.10. 20:48:12

@Bruce94: A színészek mindig kilógnak, felfelé, az ilyen műsorokban. Ez persze nem jelenti egyenesen azt, hogy neki könnyebben fog menni egy pop, egy mulatós, vagy bármilyen műfajú szám eléneklése és a produkció előadása. Az eddigi évadok, és ha még a Sztárban sztárt is idevesszük, azt mutatják, hogy pont a színpadi emberek esnek ki a leghamarabb (oké, Veréb Tamás ellenpélda).
süti beállítások módosítása