Ő váltja Gundel Takács Gábort az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítésében (frissítve!)

2017. március 08. - Jasinka Ádám

Azzal, hogy Gundel Takács Gábor nemrégiben felmondott az MTVA-nál nem csak a Maradj talpon! műsorvezetői pozíciója, de bizony az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítői széke is megüresedett. A múlt héten bejelentették, hogy a Dunán naponta jelentkező vetélkedőt március 13-tól Héder Barna viszi tovább, arra azonban csak ma derült fény, hogy ki(k)nek a hangját hallgatva követhetjük majd végig májusban Európa legnagyobb zenés showműsorát.

ratonyikrisztinaeurovizio.jpg

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválnak, melyen Magyarországot Pápai Joci és Origo című dala képviseli, két hazai kommentátora lesz. A Life.hu írta meg, hogy Gundel Takács Gábor helyére a köztévén vetélkedőt és zenés showműsort is vezető, valamint A Dalba Tatár Csilla helyére is beugró Rátonyi Krisztina ül majd - azonban nem egyedül kommentálja végig a három estés zenés műsort. A partnere egy szakkommentátor, az Eurovízión hazánkat képviselő előadó, Freddie lesz.

Fotó: MTVA/Gálos M. Samu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása