Megvan, ki lesz a Maradj talpon! új műsorvezetője

2017. március 03. - Jasinka Ádám

Még február elején robbant a hír, miszerint a köztévé talán legismertebb és legkedveltebb műsorvezetője, a sportkommentátorként, vetélkedők és szórakoztató műsorok házigazdájaként is helyt álló Gundel Takács Gábor beadta a felmondását. Mivel a Maradj talpon! az indulása óta a köztévé főadójának meghatározó, és néha legnézettebb eleme, nem volt kérdés, hogy habár Gundi kilép, a vetélkedő folytatódni fog.

hederbarna.jpg

A műsorvezető-casting pedig pár napja lezárult, és a Bors úgy tudja, hogy a nyertes Héder Barna lett. A pályája elején a Magyar Televíziónál, a Telesportnál is dolgozó újságíró-riportert hosszú éveken keresztül láthattuk az RTL Klub képernyőjén a Forma-1 közvetítések során, mostanában pedig a TV2-csatornákon futó Sportos nevű műsor házigazdájaként is tevékenykedett. A Maradj talpon! március 10-ig jelentkezik a Gundi vezette részekkel, utána kerül sor a műsorvezetőcserére a képernyőn is.

Viszonylag "rövid" időn belül, a Ridikül és a Magyarország, szeretlek! után egy harmadik köztévés műsor is megújul, és előbbi kettő példáját látva kijelenthető, hogy a nézők nem szívelik ha a megszokott, kedvelt egységüket valaki, valamiért megbolygatja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása