A Vészhelyzet sztárjának új sorozatát hozza el a VIASAT3

2017. március 02. - Jasinka Ádám

Még csak két hónap telt el 2017-ből, de a Viasat-adókon már jó pár újdonságot műsorra tűztek. Ők hozták el a legnézettebb amerikai újonc drámasorozatot, a Rólunk szólt, náluk debütált a 24: Újratöltve, a legendás akciósorozat új fejezete és a legelső Ómen-film folytatása, a Damien is. Hamarosan pedig érkezik a Family Guy alkotóinak új sorozata, a Mexifornia, és a Totalcar új évada is. Ez azonban nem minden.

idoutazok1.jpg

Ma jelentették be, hogy március végétől, heti két részt vetítve képernyőre tűzik a Flash - A Villám harmadik évadát. A zöld íjásszal közös univerzumban játszódó sorozat hazai premierje tavaly március 1-jén volt, és az első évad fináléját követő héten, május végén a második etap is képernyőre került magyar nyelven. A VIASAT3-on március 22-én, 21:00-kor debütáló harmadik évad a széria legfrissebb évfolyama, amely jelenleg is látható az Egyesült Államokban.

Az évadfolytatás mellett pedig egy új produkciót is elhoz a tévécsatorna. A tavaly indult kalandos sci-fi sorozat, az Időutazók (Timeless) története szerint egy veszélyes bűnöző megkaparint egy kísérleti időgépet, azzal a céllal, hogy visszautazva az időben megváltoztassa az Egyesült Államok történelmét. A nyomába egy katonából, egy történelemtanárból és egy tudósból álló csapat ered, akik mindent elkövetnek azért, hogy megállítsák a terroristát, miközben figyelniük kell arra is, hogy ők maguk se változtassák meg a történelmet.

Az Időutazók hazai premierje március 21-én este 9-kor lesz a VIASAT3-on, ráadásul dupla résszel. Az időgépet ellopó veszélyes bűnözőt Goran Višnjić játssza, akit sokan a Vészhelyzet Kovač dokijaként ismerhetnek. Az őt üldöző csapat tagjait pedig Abigail Spencer (Rectify, A törvény nevében), Matt Lanter (90210, Rossz csillagzat) és Malcolm Barrett alakítják. A sorozat első részében 1937-be, a Hindenburg katasztrófáig utazunk vissza az időben.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: Viasat/Eurolex

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása