Hárman is kiszállnak az RTL Klub legnézettebb sorozatából

2017. február 23. - Jasinka Ádám

Pont egy hete írtuk meg, hogy 16 év után távozik az RTL Klub legnézettebb napi sorozatából az utolsó alap szereplők egyikét, a Zsófit alakító Kiss Ramóna. A színésznő korábban már rövid időre elhagyta a Mátyás király teret, ez a mostani azonban végleges búcsúnak tűnik. Nem sokkal ezen bejelentés után két másik szereplő kapcsán is kiderült, távoz(hat)nak a szériából.

baratokkozttavozoszereplok.jpg

A SorozatWiki írta meg, hogy az egyik visszatérő karaktert, az Ottó anyját, Juditot játszó Závodszky Noémi is kilép a történetből, a Bors pedig ma hozta le, hogy a Hannát játszó Nyári Dia is távozhat a Barátok köztből. Az ő karakterének sorsát az dönti el, sikerül-e a felvételije a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Böjte Piros, a sorozat sajtósa elárulta a napilapnak, hogy Nyári időszakosan még forgat majd, de amint felveszik az egyetemre véglegesen távozik a Barátok köztből.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása