RTL Klubos sorozatokkal erősít a köztévé

2017. február 22. - Jasinka Ádám

Desmond Wallace írta meg, hogy március elejétől a köztévé fiatalokra szabott tévéadója, a Petőfi TV megújult kínálattal jelentkezik majd, melynek két meghatározó eleme a Tuti gimi (One Tree Hill) és az Odaát (Supernatural) című sorozatok lesznek. Március 8-án az Egyszer volt, hol nem volt és a Tappancs, a mesterdetektív váltásaként debütál ez a két RTL Klubhoz köthető széria, amelyek így hétköznap esténként 20:10-től és 22:35-től lesznek láthatóak.

odaatpetofitv.jpg

A Tuti gimi mind a kilenc évada képernyőre került már idehaza magyar szinkronnal, az Odaátból viszont jelenleg is premier részeket nézhetünk péntek éjszakánként az RTL Klubon. Mivel a tengerentúlon a tizenkettedik etapjukat tapossák a Winchester tesók, így megkérdeztük a piacvezető tévéadótól, meddig terveznek még a sorozattal, valamint hogy a Petőfi TV-n az ő általuk megrendelt szinkron lesz-e hallható.

Azt a választ kaptuk, hogy az RTL-es szinkronnal kerül képernyőre az Odaát, és a sorozat a 10. évfolyamig marad az RTL Klub képernyőjén. Jelenleg a nyolcadik évadot vetítik, ami azért is fontos, mivel mint megtudtuk, a köztévé nem előzheti be az RTL-es sugárzást. Ha a Petőfi TV-n nem tartanak szünetet, akkor a leadható 172 résszel októberben végeznek, és csak akkor folytathatják a kilencedik évaddal, ha az már képernyőre került az RTL Klubon.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása