Bemutatják Rowan Atkinson és Fenyő Iván közös munkáját

2017. február 21. - Jasinka Ádám

Rowan Atkinson 2015-ben járt Magyarországon, hogy a legnézettebb brit kereskedelmi adó, az egykoron a Downton Abbey-t is vetítő ITV részére többedmagával leforgassa Georges Simenon legismertebb detektívfigurájáról, Maigret felügyelőről készülő legújabb sorozat első évadát. Az első szezon két, másfél órás tévéfilmből áll, melyből az elsőt a világon másodikként az RTL Klub tűzte képernyőre tavaly nyáron. A második tévéfilm, a Maigret és a kicsi Albert pedig most tavasszal debütál magyar szinkronnal.

maigretesakicsialbert.jpg

Azonban ez a premier már nem a főadón, hanem kábelcsatornán lesz, és nem is a főműsoridőben, hanem szombat délben kerül rá sor. A Maigret és a kicsi Albert március 11-én, 11:50-kor debütál a Cool műsorán, és hasonlóan az előző részhez, ezt is Budapesten és Szentendrén forgatták. Ennek is köszönhetően több magyar színész is szerepet kapott az egykori Mr. Bean mellett, így láthatjuk majd például Fon Gabriellát, Bernáth Dénest és Fenyő Ivánt is. Az epizód ismertetőjét és ajánlóját a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Epizódismertető: Pikárdia tartományban sorra támadnak meg gazdag tanyákat, és brutálisan kivégzik az ott lakókat az elkövetők. A helyi rendőrség képtelen a tettesek nyomára bukkanni, ezért a párizsi kollégák segítségét kérik. Maigret felügyelőt azonban jobban foglalkoztatja egy telefonáló, aki rémülten hívogatja azzal, hogy üldözik, és meg akarják ölni. Félelme nem volt alaptalan, holttestét egy kocsiból az utcára dobják. Maigret szimata nem csal, a háttérben nagyon nagy titkok rejlenek, melyek elvezetnek a pikárdiai mészárlások szálainak felgöngyölítéséhez.

Fenyő Iván 00:08-tól látható.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Cool TV

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása